2008. október 31., péntek

DreamWalking Halálgondozás és Átvezetés

A DreamWalker Kalauz, túllépve a "Hospice-on" segít elengedni a fizikai fájdalmat és a félelmet, a halál fizikai megélése előtt. A halál után segíti az átmenet teljes szakaszának megtapasztalását, mert Adamus Saint Germain, a Shaumbra Institute DreamWalker Death Schoolban megtanította arra, hogyan teremtse meg saját maga és kliense számára a biztonságos teret és hogyan menjenek végig az Anasazi ösvényen egy új módon. Az elhunytak nagy része egyedül nem tud átjutni a Földközeli birodalmakon, ezért a DreamWalker, mint idegenvezető közreműködik az "elhunyt lélek" útja során.

Hazatérés a Virágok Hídján át, az angyali Otthonba, ahol igazi családja várja az átmenőt. A Halál-járás Kalauza, a DreamWalker segíti és kíséri az elmenő lelket, hogy megtalálja a Haza vezető utat, hogy az "ösvényen" ne tévedjen el, ne ragadjon a földközeli birodalmakban magával cipelve életeken keresztül elmúlt életei sebeit, hibáit és akadályait. A tudatos teremtés és az Otthon energiája az, ami segíthet elengedni mindent, amire már nincs szüksége a fizikai testét elhagyott léleknek. Segítve a teljes megújulást és az újjászületést, egy teljesen tiszta módon. Az Otthon az a hely, ahol minden tapasztalatot magába integrálva teljes bölcsességben indulhat újjászületése felé az, aki azt választja.

Az átvezetés segít az itt maradt családtagok számára könnyebben megélni a gyász teljes folyamatát, az általában hosszú ideig elhúzódó és erősen összezavaró, fájó folyamatot, könnyedebbé és elviselhetőbbé teszi. Segít elengedni az elhunytat és megérteni a halál valódi mivoltát és ajándékát. A DreamWalker Facilitátor, az átvezetés teljes időszaka alatt kapcsolatban marad a családtagokkal, amennyiben azt igénylik és rendszeresen tájékoztatást nyújt a kliensről, majd a folyamat végén átadja a munkája során készített feljegyzéseit, ezzel segítve a folyamat lezárását a családtagoknál is.

Szöveg: Thomázy Tímea

Az átvezetéssel kapcsolatban érdeklődni lehet az Élet-központban, a E-mail címen, vagy a +36-20/32-23-271 telefonszámon.