2009. április 30., csütörtök

DreamWalker Tudatos Babatervezési és Születési ProgramA születés nem csupán egy orvosi- és fizikai tapasztalat, hanem egy csodálatos lelki folyamat is, melynek során lehetővé válik egy lélek biológiai testben való megtestesülése.A DreamWalker Tudatos Babatervezési és Születési Program általában a fogantatás előtt kezdődik (gyakran csak később) és a születés után több hónapig folytatódik. Ez egy új formája a spirituális, lelki bábáskodásnak, a spirituális szülészetnek. A DreamWalker Születés Facilitátor, vagy vezető, hivatalos nevén Adúla, segít a szülőknek egy mélyebb és tudatosabb kapcsolatot kialakítani leendő kisbabájukkal és a baba energiájával, a tényleges megszületés előtt. Egy “Adúla” megtanítja a szülőket, hogyan kommunikáljanak non-verbálisan a babával és hogyan értsék meg a szükségleteit és érzéseit úgy a születés előtt, mint a születés után.

A Programnak köszönhetően nagyobb arányú a fogantatási és terhességi folyamat sikeressége. Maga a szülési folyamat is zökkenő mentesebben és lelki, spirituális komplexitásával együtt tud lezajlani. Az Adúla közreműködésével kialakított, baba és szülők közti kapcsolat (összeköttetés), csökkenti, vagy teljesen megszünteti a fizikai születési folyamat során általában tapasztalható traumát mind az anyánál és az apánál, mind a gyermeknél. Ez az előzetes kapcsolat és a folyamatos kommunikáció, valamint a Tudatos Légzés gyakorlása segíti és biztosítja, hogy a baba egészségesen szülessen. Az Adúla facilitálási szolgáltatása különbözik a Dúla munkájától, melynek fő hangsúlya a fizikai születési folyamatra esik. Az Adúla, tehát egyfajta „Spirituális Dúla"-nak is nevezhető.


Egyéb előnye lehet még a DreamWalker Tudatos Babatervezési és Születési Programnak, hogy a Facilitátor segíti a szülőket a terhesség alatt növelni a termékenységi rátát és csökkenteni a császármetszések szükségességét, valamint a szülés alatti gyógyszerek és fájdalomcsillapítók mennyiségét, lecsökkenteni mindkét szülő szorongását, félelmét és a nagyarányú szülés utáni depresszió előfordulását. A baba egészségesebb és boldogabb lesz, és ami a legfontosabb, a gyerekek tudni fogják, hogy őket szeretik és tudatosan választották.
  • Ez az Egyéni Program elsősorban olyan pároknak ajánlható, akik a gyermekszülést és a gyermekvállalást tudatosan és egy szeretettel telibb módon szeretnék megélni, nem csupán a gyermeknemzés és a szülés fizikai részére helyezve a hangsúlyt.
  • Igen hatékony segítséget hozhat azoknak az életében, akik gyermektervezése valamilyen oknál fogva nem járt sikerrel,(Egyáltalán nem sikerült a fogantatás, vagy elvetélt az anya, esetleg halva-születés történt).
  • Segíthet a szülés közbeni és utáni trauma következtében hezitáló pároknak, hogy terápiák segítségével feloldja a lelki sebeket és azután elősegítse a gyermekvállalási kedvet, olyan szülőknél is akiknek esetleg beteg gyermeke született.
  • Az Adúla olyan szülők számára is segíti az "érkezés", illetve a születés előtti kapcsolatot kialakítani a babával, akik örökbefogadást terveznek, így a leendő szülő-gyermek kapcsolat sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. A szülők is és a baba is tudni és érezni fogja, hogy mind a két fél valódi választása alapján lettek egy család.
A facilitátor segít feltárni a fogantatás nehézségének lelki okait és a tudatos, gyermektervezés lehetőségeit is megmutatja. Egyéni speciális "munkaprogramot" állít össze a szülőknek, mely a kezdetektől a születés utáni időszakig segíti a folyamatot mind fizikai, mind lelki, mind spirituális szinten.

Szöveg: Thomázy Tímea

Egyéni konzultációs időpont egyeztetése az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolat:
Thomázy Tímea
Hivatalos Shaumbra Intézet Oktató és Facilitátor
Email: timea.thomazy@eletkozpont.com
Web: www.eletkozpont.com
Telefon: +36-20/32-23-271
____________
Bővebb információt itt olvashat még a DreamWalker Születésről és a DreamWalker Születés Facililitátor képzésről.

Képek:
1. A hét képe 15. "Életünk értelme" Forrás: www.cogito.blog.hu
2. Linnea Lenkus: New Born Forrás: http://www.linnealenkus.com
3. Forrás: www.thesecret.hu;
4. Anthony Butkovich Forrás: www.abartist.com
--------
Ezen anyag, vagy annak szövegrészlete térítésmentesen felhasználható és terjeszthető, változatlan formában, mindenféle korrigálás nélkül. Harmadik félnek történő értékesítéshez a szerzői jog tulajdonosának -- Thomázy Tímea -- egyértelmű, írásbeli hozzájárulására van szükség. Az anyagok terjesztése, felhasználása, sokszorosítása esetén kérem, adja meg következőket (szövegrészlet felhasználása esetén is hivatkozzon az alábbiakra): Szöveg: Thomázy Tímea; Forrás: www.eletkozpont.com